Få Nyhetsbrev og gratis E-bok

 


Til deg som har lite energi

 

 

 

Jeg var 

alltid sliten

 

kom aldri helt i balanse

jeg hadde en kronisk autoimmun

sykdom, muskelsmerter, ingen energi og

en fordøyelse som ikke fungerte.

Men alle tester var fine

 

 

Nå har jeg god helse og nok energi

 

 

Nøkkelen var:

 

Uraffinert, mineralrikt havsalt, nok vann, et råvarebasert kosthold, og håndtering av stress.

 

 


 

 

 Opplever du noen av  symptomene

 jeg hadde? 

 

  Da er kroppen din kanskje   dehydrert, salt -og mineralfattig, toksisk og overbelastet

Ikke syk.

 

 

 

 -Du fryser mye -har diarè eller forstoppelse

-Hodepine -Hjernetåke

-Hetetokter -Problemer med lavt stoffskifte

-Vektoppgang -Dårlig fordøyelse/IBS

-Eksem/utslett -Vondt i musklene

-Lite magesyre  -Lyd/lys ømfintlig

-Lav kroppstemperatur

 

 

Den vanligste årsaken er: 

 

Mangel på salt, mineraler og væske:

 

-At kroppens celler får for lite vann, salter/mineraler og næringsstoffer som er essensielle for å holde optimal elektrisk spenning.
Da kan cellene ikke avgifte godt nok, utveksle næringsstoffer eller kommunisere effektivt med resten av kroppens celler. En vil miste energi og få symptomer på sykdom.

 

               

-At kropp og psyke får for mange belastninger gjennom stress og følelser som setter seg i kroppen, og for mye fremmedstoffer gjennom mat, luft og miljø.

 

 
Fordi den totale belastningen blir for stor, klarer kroppen ikke lenger å regulere seg, og avfallsstoffene hoper seg opp i kroppen.

 

Diffuse symptomer dukker opp, cellene blir toksiske og dehydrerte, energien forsvinner og kroppen kommer ut av balanse.

 


 

 

Selvhjelpsmetoden/ SelfHealersProtocol

er verktøyet som kan

hjelpe deg med å

 

 
-avgifte kroppen 
-regulere stress
-få tilbake magesyre og en bedre fordøyelse 
-velge gode råvarer til næringsrike måltider
-lære om salt og mineralers viktig rolle i kroppen 
-få avfallsstoffene ut av kroppen

 

 

 

Selvhjelpsmetoden er basert på SelfHealersProtocol utarbeidet av Dr. Darko Velcek, og jeg har også lent meg på forskningen til den iranske legen Dr. Batmanghelidj, og hans  bøker om vann og salt/mineralers helbredende virkning. Kostholdet og kunnskapen til Weston A. Price, Sally Fallon Morell, Pirkepetter, biologene Renè Quinton,  Victor Schauberger og flere andre leger og forskere med kunnskap om viktigheten av strukturert vann, salt/mineraler og nok næring fra råvarebasert mat.

  

Gjennom å hydrere kroppen med plasma og spise råvarebasert, vil du bli belønnet med mer energi, en kropp og psyke som er i bedre balanse, og muligheten til å gjenvinne kontroll over din egen helse både fysisk og psykisk.  

Det blir ikke brukt noen form for tilskudd. Kun næringsrik mat, strukturert vann og nok mineraler. Stress adresseres med enkle teknikker for å styrke forbindelsen vagusnerven danner mellom hode og kropp. 

  

For best mulig resultat, anbefaler jeg en time med personlig veiledning. Du kan også bestille en 15 minutters gratis samtale om du vil vite litt mer.

TIMEBESTILLING

 


Selvhjelpsportalen

 

 

Et abonnement for bedre helse og mer energi

 

Verktøyet for deg med lavt stoffskifte,

diffuse symptomer, fordøyelsesproblemer

og muskelsmerter

 

 

 • All informasjonen du trenger, steg for steg for å gjenvinne energi og god helse, er samlet i et eget bibliotek
 • Steg for steg/ ukesplan og hvordan du gradvis endrer til et bedre kosthold 
 • Enkle oppskrifter basert på rene og gode råvarer
 • Du vil lære å hydrere og avgifte kroppen i et skånsomt tempo         som passer kroppen din
 • Jevnlige oppdateringer
 • Tilgang til privat samtalegruppe på FB
 • Løpende abonnement der du selv styrer medlemskapet ved å         opprette og avslutte i Vipps-appen.   

   

   
 • Betal med Vipps eller Stripe

   

 

MEDLEMSSKAP/ MÅNEDLIG ABONNEMENT FÅR DU HER

 

Min vei til helse

 

Mitt navn er Heidi Opsanger.

Jeg har bakgrunn som institusjonskokk, og har over mange år bygget opp kunnskap og erfaring innenfor veiledning, ernæring og mat. Jeg har grunnkurs i medisin og er for tiden under utdanning som ernæringsterapeut.

Egen sykdom gav meg motivasjon til å utforske temaet ernæring på nytt, og det jeg oppdaget, fikk meg til å gå helt nye veier.

Vi kan bruke vann, mineraler og mat som medisin, vi kan reparere emosjonelle sår og fjerne energiblokkeringer, og vi kan leve et liv på egne premisser der vi tar tilbake kontrollen over egen helse og skaper en balanse som gjør oss til helere mennesker.

Vi trenger å ta et skritt tilbake og få en større forståelse for at samfunnet vi lever i gjør oss syke både i kropp og sjel, om vi ikke har bevissthet rundt maten vi spiser og måten vi lever på.

Les min historie her

 

 

 Veiledning og metode
SelfHealersProtocol/ Selvhjelpsmetoden
 
 
Jeg driver erfaringsbasert veiledning, og vil hjelpe deg med å få tilbake mer energi og en bedre helhetlig helse.
Protokollen jeg bruker for å gjenvinne helse, er utviklet av Darko Velcek, utdannet veterinær som har veiledet klienter i over 20 år etter metoden som kalles SelfHealersProtocol.

 

Jeg har på norsk kalt den Selvhjelpsmetoden og samarbeider også med Darko Velcek der det er hensiktsmessig.

Målet er å gjenopprette cellenes metabolisme eller evne til å regulere seg.
Dysfunksjon av cellene kan oppstå på grunn av manglende avgifting, for lite vann og mineraler som skaper dehydrerte og sure celler som ikke klarer å kvitte seg med avfallsstoffene.
Dette kan skape sykdom og ubalanse på alle nivåer i kroppen.
Metoden bidrar til å gjenopprette kroppens evne til å regulere seg selv og bidrar til en god balanse mellom kropp og sjel.
 
Rene og naturlige råvarer, mest mulig lokalprodusert mat, vil med nok næringsstoffer, mineraler og oksygenrikt  levende vann, hjelpe oss å bygge opp kroppen og å avgifte den.

 

 

 

 

 

Traumer, emosjonell bagasje og stress over lang tid skaper sykdom

 

 
Mennesker som opplever traumer eller står i langvarig stress, får fysiske reaksjoner i kroppen, som over tid vil skape fysiske og kanskje psykiske symptomer. 
En barndom preget av omsorgssvikt, mishandling, eller misbruk, er en ekstrem stressituasjon og er ofte årsaken til kronisk sykdom som  voksne.
Mennesker i stort stress, blir ofte utslitte, har smerter i kroppen, blir utbrente og får mange ulike og diffuse symptomer som er vanskelige å plassere og behandle.
Dette er kroppens og psykens normale reaksjoner på unormale eller ekstreme hendelser. 
Vagusnerven vår er en viktig forbindelsen mellom hode, fordøyelsessystemet og kroppens organer.

 

Mye stress og grunn pusting bidrar til å gi en svak vagusnerve som ikke klarer å regulere kroppen tilbake til ro, det forårsaker for lite magesyre som gir problemer med tarm, fordøyelse og lavt næringsopptak, og bidrar til IBS og autoimmune sykdommer. Om du over tid har opplevd at stressresponsen i kroppen blir trigget, vil nervesystemet ditt stå i en konstant beredskap, som over tid blir til en overbelastning for kroppen og forårsaker sykdom. 

 

Det er viktig å spise næringsrik mat, men det er like viktig å se på historien vår. Vi mennesker består av kropp, sjel og psyke og for å være friske og ha god helse, må vi se hele mennesket i en sammenheng og ikke stykkevis og delt.
 
 
 
 
Hvordan?
 
 
Det er enklere å oppnå et godt resultat om en klarer å sortere og tar noen få enkle grep.
Det handler om flere ting, som maten en spiser, mangel på hydrering av kroppens celler, hvor stor belastning kroppen har totalt av avfallsstoffer og toksiner.
For mange handler det i tillegg om emosjonell bagasje, sykdom og næringsmangler, behovet for mer kunnskap, og å sette realistiske mål.

 

Det vil ofte bety små nok mål på kort sikt, og et større mål på langt sikt.

 

Du vil få hjelp til å lære om mat som er god for kroppen din, få ressurser som hjelper deg med hvordan du kan løse opp i energisperringer i kroppen, få hjelp til å avgifte kroppen, få ny kunnskap og hjelp til å lage nye vaner og sette deg mål du kan oppnå.
Dette kan du også gjøre sammen med flere som har det samme målet som deg. Om du ønsker det er den private samtalegruppen fin til sosialisering, stille spørsmål og dele erfaring.

 

Denne metoden er enkel, men det krever vilje å gjennomføre. For å komme dit du ønsker, visualiser målet ditt hver dag når du legger deg i 5 minutter.

Se deg selv som frisk, føl det se så mange detaljer du klarer. 

Husk at det har tatt langt tid å bli syk. Det tar tid å få helsen tilbake.

 

 
 
 
Vær oppmerksom på at min veiledning ikke kan erstatte akutt behov for lege, helsehjelp eller profesjonell terapi.
Er du deprimert eller lider av posttraumatisk stress, kontakt din fastlege. 

 

 

 

Jeg ble syk i 2014, og energien min forsvant. Etter en feil diagnose på ME, og senere en diagnose på lavt stoffskifte, bestemte jeg meg for å spise meg frisk og fokusere på næringsstoffene i det jeg spiste.

Jeg oppdaget at det jeg trodde var et sunt kosthold hadde store mangler, og det var helt nødvendig å legge bort all gammel og utdatert kunnskap og starte på nytt.

All The Tools You Need To Build A Successful Online Business

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed. Mauris pellentesque eget lorem malesuada wisi nec, nullam mus. Mauris vel mauris. Orci fusce ipsum faucibus scelerisque.