Få den lille Selvhjelpsboka her

 


Til deg som har lite energi

 

 

 

Beskriver dette din situasjon?

 

 Du er

Alltid sliten?

 
Du kommer aldri helt i balanse
Du føler du deg syk og har en fordøyelse som ikke fungerer
men alle tester er fine

 

 

Opplever du noen av

disse symptomene?

 

 
  
-Du fryser mye -Hodepine -Hetetokter -Hjernetåke -Vektoppgang -Eksem/utslett -Vondt i musklene -Dårlig fordøyelse/IBS, Lite magesyre  -Lyd/lys ømfintlig -Lav kroppstempratur -Diarè eller forstoppelse -Problemer med lavt stoffskifte
 

 

En vanlig årsak er: 

 

                     

At du over lang tid har levd med et høyt stressnivå. At kropp og psyke har fått en for stor belastning på flere områder, er utslitt og kroppen ikke klarer å gjenvinne ro.

 

Mye stress og grunn pusting kan gi en svak vagusnerve som ikke klarer å regulere kroppen tilbake til ro, det forårsaker for lite magesyre som gir problemer med tarm, fordøyelse og lavt næringsopptak, og bidrar til IBS og autoimmune sykdommer. Om du over tid har opplevd at stressresponsen i kroppen blir trigget, vil nervesystemet ditt stå i en konstant beredskap, som over tid blir til en overbelastning for kroppen og forårsaker sykdom.
 
 
Jeg driver en erfaringsbasert veiledning, og kan hjelpe deg med å få tilbake mer energi og en bedre helhetlig helse. Min måte å arbeide på, er at vi gjennom samtale først ser på din livssituasjon, hva du ønsker, og hvilke utfordringer og ressurser du har, slik at jeg kan utarbeide en personlig og detaljert plan for din situasjon. 

 

I tillegg anbefaler jeg min medlemsportal med tips og råd, steg for steg veiledning og nyttig informasjon. I den private medlemsgruppen kan du om du ønsker det, utveksle erfaring og stille spørsmål som vil bidra med verdifull støtte underveis.
 

 

  

Her kan du bestille time for  din personlige veiledning .

 

 

 

Timebestilling veiledning

 
 

 

Selvhjelpsmetoden

 

 

vil hjelpe deg med å vise deg hvordan du kan:

 


 

 

-avgifte
-regulere stress  
-få tilbake magesyren
-velge naturlige og gode råvarer,
-lære salt og mineralers viktig rolle
-få avfallsstoffene ut av kroppen
 
 
 
 
Du vil bli belønnet med mer energi, en kropp og psyke som er i bedre balanse, og muligheten til å gjenvinne kontroll over din egen helse både fysisk og psykisk.

 

 
For å få en god start på din nye vei, er det viktig å lære og bli kjent med hvordan og hvorfor. Du kan abonnere på min medlemsportal. Der vil du finne informasjonen du trenger, og medlemmer i medlemsgruppen kan bidra med sine erfaringer og være en sosial arena.

 

 

Metoden jeg bruker for å gjenvinne helse, er utviklet av Darko Velcek, utdannet veterinær som har veiledet klienter i over 20 år etter  metoden som kalles SelfHealersProtocol. Jeg har på norsk kalt den Selvhjelpsmetoden og samarbeider også med Darko Velcek der det er hensiktsmessig.
Målet
 er å gjenopprette cellenes metabolisme da dysfunksjon og dehydrering av cellene kan skape sykdom og ubalanse på alle nivåer i kroppen,å. Metoden bidrar til å gjenopprette kroppens selvreguleringsmekanisme og en god balanse mellom kropp og sjel.

Det blir ikke brukt noen form for tilskudd. Kun næringsrik mat, vann og nok mineraler.

 

 

 

Prøv min medlemsportal.

De første 14 dagene får du gratis. 

 
Vipps/Stripe månedlig abonnement

 

 

 

Min vei til helse

 

 

 

Mitt navn er Heidi Opsanger.

Jeg har bakgrunn som institusjonskokk, og har over mange år bygget opp kunnskap og erfaring innenfor ernæring og mat. Jeg har grunnkurs i medisin og er for tiden under utdanning som ernæringsterapeut.

Egen sykdom gav meg motivasjon til å utforske temaet ernæring på nytt, og det jeg oppdaget, fikk meg til å gå helt nye veier.

Vi kan bruke mat som medisin, vi kan reparere emosjonelle sår og fjerne energiblokkeringer, og vi kan leve et liv på egne premisser der vi tar tilbake kontrollen over egen helse og skaper en balanse som gjør oss til helere mennesker.

Vi trenger å ta et skritt tilbake og få en større forståelse for at samfunnet vi lever i gjør oss syke både i kropp og sjel, om vi ikke har bevissthet rundt maten vi spiser og måten vi lever på.

Mitt fokus ligger på helheten vi mennesker er avhengig av for å få god helse og for å være friske. Dette kan vi få til om vi forstår at vi må bli bevisste hvilken næring vi gir til kropp og sjel.

 

-å forstå og ta hensyn til at vi mennesker består av kropp, psyke og sjel. At de gjensidig både påvirker og er avhengige av hverandre. Derfor vil bl.a stressmestring være viktig.

 

God helse betyr at vi må ha en sunn balanse i kropp og sjel for å kunne være helt friske. Vi  kan lære å ta i bruk enkle og gode verktøy for å få dette til, og det ønsker jeg å bidra med.

 

 

I de årene jeg hadde uhelse, lærte jeg mye om sykdommen jeg hadde, om at kroppen kan få for stor toksinbelastning, at maten vi spiser i dag ofte er industriprodusert, ultraprosessert, steril og næringsfattig, vi er ofte dehydrerte, feilernærte, og at emosjonell bagasje og traumer kan gjøre en syk.

Veien tilbake var lang, men ved å søke etter informasjon og kunnskap, teste det ut i praksis, observere og erfare over flere år, ga det meg innsikt og et nytt perspektiv på hvordan en kan resette kroppen og få god helse igjen.

Kostholdet jeg bruker og lærer bort til andre, har bakgrunn i bl.a. Tradisjonskost og SelfHealersProtocol. Jeg har også personlig erfaring fra andre protokoller der fokuset er på et naturlig og næringsrikt kosthold med minst mulig bruk av kosttilskudd.

 

Den siste brikken og den viktigste årsaken til at jeg fikk helsen min tilbake, var at jeg lærte hvor viktig det er å få nok vann, salt og mineraler i tillegg til vitaminer og riktig næring. Jeg erfarte hvor viktig det er å gi fordøyelsen nok hvile, slik at den kan absorbere næringsstoffene og reparere og vedlikeholde alle funksjoner i kroppen vår.

 

Jeg lærte at det var mulig å avgifte kroppen daglig, slik at selvreguleringsmekanismen i kroppen kunne begynne arbeidet med å få tilbake helsen, og ikke bare bruke all energi på å håndtere en kropp som har for store belastninger.

Vi har glemt at maten er kroppens næring, og vi tenker heller på mat som noe som skal tilfredsstille øyet, følelser, ganen og sultfølelsen vår.

 

Kunnskapen om vann og havsaltets viktige rolle fikk jeg av Darko Velcek og hans Selvhjelpsmetode/ SelfHealersProtocol, og han bidro med den siste brikken til det som skulle føre til god helse, nok energi, og et medisinfritt liv.

Havvannets rolle i god helse er på ingen måte ny, og jeg er gitt muligheten til å videreføre denne kunnskapen.

Dette ønsker jeg å dele med deg!

Heidi

 

 

For lite magesyre, mangel på vann, salt og mineraler bidrar til sykdom

 

Ren og naturlig mat, vil med nok vitaminer, mineraler, salt og næringsstoffer hjelpe oss å bygge opp kroppen og å avgifte den.

Uten nok magesyre vil vi ikke kunne ta opp nok næring og det skapes en dårlig bakteriflora i tarmen. Kroppen vil også få problemer med å kvitte seg med avfallsstoffene sine, og det vil på sikt føre til sykdommer.

Samspillet og likevekten i kroppen er veldig viktig. Fordi kroppen er god på å kompensere for å holde denne balansen, merker vi ofte ikke at balansen er feil før vi ser symptomer på at noe er galt. Disse symptomene er ofte diffuse og litt uklare.

 

Derfor skal vi gi kroppen vår nok ressurser. Slik kan kroppens egen selvreguleringsmekanisme få mulighet til å gjøre arbeidet det er ment å gjøre, slik at vi kan gjenvinne god helse.

 

 

Traumer, emosjonell bagasje og stress over lang tid skaper sykdom

 

Mennesker som opplever traumer eller står i langvarig stress, får fysiske reaksjoner i kroppen, som over tid vil skape fysiske og kanskje psykiske symptomer. 

En barndom preget av omsorgssvikt, mishandling, eller misbruk, er en ekstrem stressituasjon og er ofte årsaken til kronisk sykdom som  voksne.

Mennesker i stort stress, blir ofte utslitte, har smerter i kroppen, blir utbrente og får mange ulike og diffuse symptomer som er vanskelige å plassere og behandle.

Dette er kroppens og psykens normale reaksjoner på unormale eller ekstreme hendelser. 

De fleste av oss får med oss en del emosjonell bagasje gjennom livet, og mange blir preget av det.

Det er viktig å spise næringsrik mat, men det er like viktig å se på historien vår. Sjelelige sår setter seg i kroppen, og for å få god helse og mer energi, må denne siden av helsen også tas med når en ser på sykdom.

Vi mennesker består av kropp, sjel og psyke og for å være friske og ha god helse, må vi se hele mennesket i en sammenheng og ikke stykkevis og delt.

 

 

 

 

Hvordan?

 

 

 Det er enklere å oppnå et godt resultat om en klarer å sortere og tar noen få enkle grep.

Det handler om flere ting, som kosthold, hvor mye kroppen er belastet av avfallsstoffer,toksiner, kroppens totale belastning som for noen handler om emosjonell bagasje, sykdom og næringsmangler, behovet for mer kunnskap, og å sette realistiske mål.

Du vil få hjelp til å lære om mat som er god for kroppen din, få ressurser som hjelper deg med hvordan du kan løse opp i energisperringer i kroppen, få hjelp til å avgifte kroppen, få ny kunnskap og hjelp til å lage nye vaner og sette deg mål du kan oppnå.

Dette kan du også gjøre sammen med flere som har det samme målet som deg. Om du ønsker det er den private samtalegruppen fin til sosialisering, stille spørsmål og dele erfaring.

 

 

 

Vær oppmerksom på at min veiledning ikke kan erstatte akutt behov for lege, helsehjelp eller profesjonell terapi.

Er du deprimert eller sliter med traumer eller posttraumatisk stress så kontakt din fastlege.

 

 

 

Medlemsskap

 

Mange føler at det er vanskelig å endre tanker rundt kosthold og helse, og at det er en utfordring både å komme i gang, og å gjennomføre. Det skyldes ofte at en er alene om det og at en ikke har noen å dele erfaringer og utfordringer med.

For at du skal få en bedre helse, tilbyr jeg deg en løsning som gir deg flere gode verktøy slik at du kan nå målet ditt.

Det er viktig å få med både kropp og sinn i prosessen, og kjenne at endringene er positive. Du går frem i det tempoet som passer deg, slik at du lager varige og gode endringer.

Alle som har utfordringer med helsen har behov for noen å prate med om det de opplever. Derfor vil alle medlemmer ha mulighet til å delta i en egen privat samtalegruppe der en kan utveksle erfaringer, og hjelpe og støtte hverandre på veien mot bedre helse.

Der vil jeg dele mine erfaringer, gi tips og råd og legge ut nyttig informasjon.

 

 

Medlemsskap

kr 200,- pr mnd

 Prøv portalen min gratis de første 14 dagene. 

 • All informasjonen du trenger, steg for steg for å gjenvinne energi og god helse, er samlet i et eget bibliotek
 • Steg for steg/ ukesplan over hva du bør spise og drikke
 • Oppskrifter
 • Lære å avgifte kroppen skånsomt
 • Jevnlige oppdateringer
 • Tilgang til privat samtalegruppe på FB
 • Løpende abonnement der du selv styrer medlemskapet ved å opprette og avslutte i Vipps-appen.   

   

   
 • Betal med Vipps eller Stripe

 

MEDLEMSSKAP MÅNEDLIG ABONNEMENT

Jeg ble syk i 2014, og energien min forsvant. Etter en feil diagnose på ME, og senere en diagnose på lavt stoffskifte, bestemte jeg meg for å spise meg frisk og fokusere på næringsstoffene i det jeg spiste.

Jeg oppdaget at det jeg trodde var et sunt kosthold hadde store mangler, og det var helt nødvendig å legge bort all gammel og utdatert kunnskap og starte på nytt.

All The Tools You Need To Build A Successful Online Business

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed. Mauris pellentesque eget lorem malesuada wisi nec, nullam mus. Mauris vel mauris. Orci fusce ipsum faucibus scelerisque.