Medlemsportal / abonnement

 

Mange føler at det er vanskelig å endre både tanker og legge tilrette rent praktisk rundt kosthold og helse, og at det er en utfordring både å komme i gang, og å klare og fortsette. 

Derfor har jeg laget en abonnementsbasert medlemsportal, en privat medlemsgruppe på FB, og mulighet for veiledning, slik at du kan velge det du trenger for å kunne komme tilbake til det livet du ønsker å leve.

 

Det er viktig å få med både kropp og sinn i prosessen, og kjenne at endringene er positive. I portalen kan du gå  frem i det tempoet som passer deg, slik at du lager varige og gode endringer, og du kan lagre informasjonen du trener i "dine favoritter" slik at du ikke trenger å lete etter det du har mest behov for.

Du får tilgang på oppskrifter og veiledninger, ressurser og kunnskap om kropp, sjel og psyke. Hvordan du skal unngå toksiner i hverdagen og hvilke selvhjelpsmetoder som er tilgjengelige for å kunne minske stress og øke bevisstheten rundt din egen situasjon.

Mange som har utfordringer med helsen har behov for noen å prate med om det de opplever. Derfor vil alle medlemmer ha mulighet til å delta i en egen privat FB-gruppe der en kan utveksle erfaringer, og hjelpe og støtte hverandre på veien mot bedre helse.

 

I FB guppen kan vi diskutere og komme med spørsmål, og dele erfaringer. Jeg kommer med tips og råd, legger ut nyttig informasjon og svarer gjerne på spørsmål.

 

 

Prøv portalen min gratis de første 14 dagene. 

Deretter kr 200.- pr mnd

 • All informasjonen du trenger, steg for steg for å gjenvinne energi og helse i kropp og sjel, er samlet i et                      eget bibliotek 
 • Steg for steg/ ukesplan over hva du bør spise og drikke
 • Oppskrifter
 • Lære å avgifte kroppen skånsomt
 • Jevnlige oppdateringer
 • Tilgang til privat samtalegruppe på FB
 • Løpende abonnement der du selv styrer medlemskapet ved å opprette og avslutte i Vipps-appen.   

   

  Betal med Vipps eller Stripe

MEDLEMSSKAP MÅNEDLIG ABONNEMENT